Administrare

Întreţinerea site-urilor în Moldova

Vă oferim servicii profesionale de întreţinere a site-urilor. Dacă doriţi să beneficiaţi de aceste servicii nu aveţi decât să expediaţi o cerere către departamentul tehnic al companiei noastre şi problema existentă va fi soluționată rapid şi eficient.

Fiecare proiect are nevoie de o abordare individuală în ceea ce ţine de soluţionarea problemelor tehnice. Mai jos găsiţi lista orientativă a serviciile de întreţinere a site-urilor şi modalităţile de utilizare eficientă a acestor servicii.

Când este necesară întreţinerea site-ului?

Companiile au nevoie de întreținerea site-ului în următoarele cazuri:

 • Actualizarea periodică a conţinutului. Lunar sau o dată la două săptămâni, de exemplu, pe site se actualizează produsele, ştirile, promoţiile sau alte informaţii. Costul pentru serviciile noastre de întreținere a site-ului sunt mai mici decât cheltuielile de creare a unui loc de muncă şi salariul lunar achitat angajatului care se va ocupa de actualizările pe site. În plus, apelând la serviciile oferite de o agenţie web, beneficiaţi de competenţele diferitor specialişti.
 • Actualizarea permanentă a conţinutului. Când conţinutul de pe site se actualizează permanent, apare necesitatea de structurare a paginilor şi secțiunilor. Dacă site-ul se dezvoltă, uneori sunt necesare schimbări în software pe care content managerul nu le poate face. În astfel de cazuri, când lucrările pe site se fac permanent, compania are nevoie de un partener de încredere care se va ocupa de aceste sarcini.
 • Pentru site-urile medii şi mari, care sunt dezvoltate permanent şi pe care se fac lucrări de suport tehnic şi actualizare a informaţiilor. În acest caz, angajaţii companiei care sunt implicaţi în proiect au nevoie de consultanţă.
 • Pentru site-urile mici, şi în aceste cazuri poate fi convenabil pachetul de servicii pentru întreținerea site-ului. Dacă s-au acumulat sarcini legate de site, aveţi un plan şi doriţi să modificaţi conţinutul de pe site puteţi beneficia de serviciile de întreţinere pentru o perioadă de 1-3 luni, timp în care vor fi soluţionate problemele existente. Întreţinerea se va sfârşi odată cu expirarea contractului şi după îndeplinirea de către agenţie a obligaţiilor asumate.

Ce include întreţinerea site-ului?

Alcătuim o listă de sarcini pentru fiecare proiect în parte. Unele site-uri au nevoie de suport tehnic, altele de administrarea conținutului, iar în anumite cazuri e nevoie doar de consultanţă. Întreţinerea site-ului poate fi de două tipuri – tehnică şi care vizează informaţia. Mai jos e prezentată o listă orientativă de lucrări lunare pentru întreținerea site-ului:

Suportul tehnic al site-ului:

 1. Efectuarea unei copii de rezervă a site-ului şi stocarea pe o sursă externă
 2. Menţinerea funcţionalităţii site-ului şi soluţionarea rapidă a problemelor apărute
 3. Lucrări legate de asigurarea securităţii site-ului
 4. Efectuarea modificărilor pe site, atât simple, cât şi complexe, care presupun programarea unor secţiuni şi module noi pe site
 5. Sfaturi tehnice care vizează dezvoltarea şi perfecţionarea site-ului
 6. Implementarea pe site a unor servicii externe

Administrarea conținutului site-ului::

 1. Adaptarea materialelor (imagini, texte, video) pentru publicarea pe site
 2. Traducerea textelor în alte limbi pentru publicarea pe site
 3. Actualizarea informațiilor de pe site
 4. Crearea paginilor şi secțiunilor suplimentare
 5. Plasarea elementelor grafice în structura site-ului
 6. Scrierea textelor, rescrierea textelor

În cadrul lucrărilor de întreținere a site-ului, dar şi în cazuri aparte, vă putem oferi următoarele servicii:

 • Modificări de urgenţă pe site
 • Adăugarea unor servicii suplimentare pe site: chat online, căutare, diferite formulare ş.a.
 • Instalarea şi configurarea sistemelor de analiză şi colectare a datelor cu privire la vizite (Google Analytics, Y.Metrica şi altele)
 • Instalarea şi configurarea widget-urilor de pe reţelele de socializare
 • Instalarea butoanelor de distribuire a paginilor site-ului pe reţelele de socializare
 • ş.a.

Siguranţa şi funcţionalitatea site-ului

Există cazuri când site-ul sau anumite secţiuni ale sale „se defectează” accidental sau ca urmare a unor acțiuni în sistemul de administrare. Se poate întâmpla ca site-ul să fie infectat cu un virus. Nu se deschide şi se blochează. Noi vă ajutăm să soluţionaţi aceste probleme cât se poate de rapid.


Cereți oferta AICI!


La semnarea contractului pentru o perioadă de cel puțin 6 luni noi elaborăm un plan detaliat de dezvoltare a proiectului, vă recomandăm modificările ce pot fi făcute pe site, facem un audit tehnic al proiectului, instalăm aplicațiile de analiză şi toate acestea gratuit.

Ţinând cont că ne ocupăm de crearea şi promovarea site-urilor, vă putem oferi servicii de redesign al site-urilor, optimizare Social Media, perfecţionarea modulelor proiectului, cât şi implementarea ideilor generate de dumneavoastră sau de experţii noştri. Vă putem ajuta să vă faceţi site-ul mai eficient şi mai atractiv pentru vizitatori.

Suntem interesaţi să contribuim la creşterea şi dezvoltarea proiectelor, ne iubim meseria şi o facem impecabil. Ne puteţi contacta în orice mod care vă convine.