Creare

Crearea site-urilor în Moldova

În trecut importanţa creării unui site al companiei trebuia explicată. Astăzi un site propriu este la fel de necesar ca un telefon mobil în buzunar. Dar existenţa unui site nu este un scop în sine. În mod ideal, creând un site e important să fie stabilite obiectivele care urmează a fi atinse în rezultatul investiţiilor făcute pentru realizarea site-ului. Obiective pot fi: creşterea numărului de clienţi potenţiali, apeluri reale către compania dumneavoastră, comenzi online, căutarea noilor parteneri, facilitarea colaborării cu partenerii existenţi etc.

Puteţi invita un specialist al companiei noastre la o consultaţie gratuită pentru a vă oferi răspuns la întrebările pe care le aveţi. Sau vă putem consulta în orice alt mod care vă convine.
Noi vă putem ajuta să creaţi un site care ar corespunde obiectivelor dumneavoastră. Compania noastră se ocupă şi de promovarea şi întreţinerea site-urilor, iată de ce toate site-urile pe care le dezvoltăm se scalează uşor şi sunt bine cotate în motoarele de căutare.

De ce noi?

  • Compania “Magic-Web” se ocupă de realizarea site-urilor din anul 2007, timp în care am reuşit să creăm peste 250 de proiecte
  • Avem o experienţă vastă în realizarea site-urilor pentru diverse domenii şi de orice complexitate
  • Compania noastră se ocupă şi de promovarea, dezvoltarea şi întreţinerea site-urilor. Prin urmare, bazându-ne pe experienţa pe care o avem, creăm site-uri de calitate care se promovează şi se dezvoltă uşor
  • Ducem toate proiectele la bun sfârșit
  • Compania noastră lucrează pe piaţa externă, prin urmare vă putem oferi o viziune aparte asupra proiectelor pentru a creşte eficienţa şi a spori interesul utilizatorilor faţă de site

Etapele creării unui site

Pentru început stabilim care sunt obiectivele proiectului, analizăm informațiile colectate şi întocmim caietul de sarcini. După semnarea contractului începem lucrările de realizare a site-ului. Mai jos sunt prezentate etapele:

Designul site-ului
Crearea layout-ului
Crearea logoului (dacă nu există unul)
Aprobarea lucrărilor de design al site-ului
Programarea site-ului
Instalarea sistemului de administrare a conţinutului
Scrierea codului
Implementarea codului în sistemul de administrare a site-ului
Setarea sistemului de administrare a conţinutului
Programarea
Testarea site-ului
Testarea site-ului de către Executor
Verificarea site-ului de către Beneficiar
Operarea modificărilor
Aprobarea lucrărilor
Lansarea proiectului
Semnarea actului cu privire la lucrările efectuate
Transferul site-ului pe server (hosting)
Instalarea Google Analytics / Y. Metrica (gratuit)
Durata de realizare a site-ului:
Durata lucrărilor de realizare a site-ului se stabileşte pentru fiecare caz în parte. În mediu sunt 25-40 zile.


Cereți oferta AICI!

Dacă comandaţi un site la compania noastră vă oferim hosting gratuit pentru un an cu următorii parametri tehnici: 5 GB spaţiu pe disc, 4 MySQL (baze de date), posibilitatea de a ataşa 4 domenii la contul de hosting.

Ţinând cont că ne ocupăm cu întreţinerea şi promovarea site-urilor, vă putem oferi pe viitor servicii de dezvoltare şi întreţinere a proiectului dumneavoastră, elaborând o strategie de promovare pentru a aduce site-ul în Topul 10 al rezultatelor Google după cuvintele-cheie specifice site-ului şi atragerea, ca urmare, a vizitatorilor.

Suntem interesaţi să contribuim la creşterea şi dezvoltarea proiectelor, ne iubim meseria şi o facem impecabil. Ne puteţi contacta în orice mod care vă convine.