Promovare

Promovare a site-urilor în Moldova

Începând cu anul 2007 ne ocupăm de promovarea site-urilor în Moldova. Direcţiile principale în promovarea site-urilor:

 • Optimizarea şi aducerea site-ului în Topul Google
 • Publicitate contextuală pe Google
 • Marketing pe rețelele de socializare
 • Publicitate pe Facebook
 • Remarketing (Google şi Facebook)
 • Copywriting
Atragerea vizitatorilor pe site-ul Dumneavoastră
Atunci când lucrăm asupra unui proiect avem ca obiectiv principal atragerea vizitatorilor pe site. Ne concentrăm pe îmbunătăţirea ratei de conversie a site-ului, pe creşterea numărului comenzilor şi apelurilor de pe site.

Apelând la compania noastră, beneficiaţi nu doar de servicii de promovare a site-ului, ci şi de un complex de măsuri de îmbunătăţire şi dezvoltare a site-ului. Acordăm o atenție specială şi textelor de pe site, adaptăm textele existente şi creăm un conţinut de calitate care să trezească interesul vizitatorilor.

Principii de lucru

Vă oferim doar acele instrumente care sunt potrivite pentru afacerea dumneavoastră şi sarcinile pe care le aveţi. Vă ajutăm să găsiţi puncte comune cu publicul ţintă din spaţiul online. Vă propunem o abordare complexă şi strategică a procesului de promovare.

Dacă se face promovarea prin optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este necesar timp pentru a putea fi văzute rezultatele, iar timpul variază în dependenţă de site şi tematică. Prin urmare, pentru a atrage vizitatorii chiar astăzi, e nevoie de publicitate contextuală. Odată cu sfârşitul campaniei publicitare numărul vizitatorilor scade, iar bugetul pentru publicitatea Google şi Facebook poate fi optimizat datorită fluxului constant de vizitatori, generat de optimizarea SEO pe parcursul a câtorva luni. Marketingul pe reţelele de socializare va contribui la sporirea credibilității site-ului, va îmbunătăţi poziţiile în căutările Google şi va crea un public loial care va avea o sursă suplimentară pentru a se informa despre compania dumneavoastră. Vizitatorilor site-ului dumneavoastră li se va afişa publicitate suplimentară pe Facebook sau alte site-uri (remarketing), fapt ce le va reaminti despre compania dumneavoastră şi îi va readuce pe site.

Redactăm textele existente pe site şi creăm un conţinut nou, unic şi atractiv care va capta atenţia şi va atrage vizitatori noi în urma căutărilor pentru cuvintele cheie de pe Google. În urma analizei vă propunem anumite modificări pentru site, vă oferim recomandări care vor contribui la creşterea eficienței site-ului.

Lunar vă prezentăm rapoarte cu privire la progresele obţinute, numărul de vizitatori şi modul cum aceştia interacţionează cu site-ul. Rapoartele, inclusiv cele statistice, sunt furnizate de surse independente.

Companiilor care au nevoie de o expertiză independentă sau celor care doresc să organizeze un departament intern de marketing online le putem propune:

 • Audit tehnic şi audit SEO
 • Web analytics
 • Planificarea strategică a promovării online
 • Consultanţa şi instruirea personalului companiei
 • Organizarea departamentului de marketing în cadrul proiectului online


Calculează costul promovării site-ului

La semnarea contractului pentru o perioadă de cel puţin 6 luni beneficiaţi de suport tehnic gratuit. Suportul tehnic include: backup-ul site-ului, soluţionarea urgentă a problemelor tehnice de pe site, lucrări legate de siguranţa site-ului şi unele modificări în software-ul site-ului.

Ţinând cont că ne ocupăm de crearea şi întreţinerea site-urilor, vă putem oferi servicii de redesign şi optimizare a modulelor şi secţiunilor site-ului. În plus, ne putem ocupa de suportul tehnic şi informaţional al site-ului, actualizând conținutul, introducând texte şi imagini noi, creând astfel un site atractiv pentru utilizatori.

Ne iubim meseria şi suntem interesaţi de proiectele în care suntem implicaţi. Studiem domeniul de activitate a proiectului pe care îl promovăm, tindem să obţinem o eficienţă maximă şi să atingem toate obiectivele propuse. Ne puteţi contacta în orice mod care vă convine.